top of page

Grieving Sober: Learning to Live After Loss

Public·61 members

Mən müxtəlif onlayn platformalarda

Axşamınız xeyir, hər kəsə! Mən müxtəlif onlayn platformalarda uzun müddət qeydiyyatda olmuş və bir çox platformanın müsbət və mənfi cəhətlərini görmüşəm. Mənim üçün əsas göstərici – platformanın istifadəçi dəstəyi xidmətinin keyfiyyətidir. Bəzi saytlarda problem yarandıqda dəstək xidmətinə müraciət edirsən, amma günlərlə, hətta həftələrlə cavab gözləyirsən. Bu, tamamilə qəbuledilməzdir. Digər platformalarda isə dəstək xidməti operativdir, suallara tez cavab verir və problemləri qısa müddətdə həll edir. Məncə, yaxşı platforma istifadəçisini tək qoymamalıdır. Azərbaycanda bu baxımdan keyfiyyətli və operativ dəstək xidməti təqdim edən platformalar hansılardır? Rəylərinizi gözləyirəm.

3 Views
Ikor Greu
2 days ago

Gecələr yuxuya getməzdən əvvəl mənə bir neçə dəqiqə lazımdır ki, beynimi sakitləşdirim, günün yorğunluğunu atım. Bunun üçün adətən yumşaq işıqda oturub maraqlı bir şeylərə baxıram. Bu, mənim üçün bir növ meditasiyadır. Son bir neçə gündür ki, bu meditasiya vaxtımı daha da xüsusi edən bir platforma tapdım. Həmin platforma

ünvanındadır. Bu səhifə o qədər sakitləşdirici təsirə malikdir ki, ona baxan kimi bütün gərginlik yox olur. Rəngləri, yazıları, düzülüşü — hər şey elə seçilib ki, insan özünü rahat hiss edir. Mən bu platformanı hər gecə açıram və bir neçə dəqiqə orada gəzirəm. Bu, yuxuya getməyimə kömək edir. Amma bu platformanın yalnız sakitləşdirici deyil, həm də inkişaf etdirici tərəfi var. Mən orada hər dəfə yeni bir şey öyrənirəm. Bu, mənim üçün əlavə bir dəyərdir. İndi bu platforma mənim gecə ritualımın ayrılmaz bir hissəsidir. Düşünürəm ki, hər kəs özünə uyğun belə bir məkan tapmalıdır — sakit, rahat, faydalı.

© 2023 Made in collaboration with the SOBER BIZ COLLECTIVE

bottom of page